


ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Εξειδικευμένες λύσεις παραγωγής για μονάδες αρτοποιίας & τροφίμων
> Custom Made
Εξοπλισμός σχεδιασμένος βάσει παραγωγικών αναγκών και χαρακτηριστικών προϊόντος
> Ολοκληρωμένες Λύσεις
Από την επεξεργασία πρώτων υλών έως τη συσκευασία του προιοντος, ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία.
> Ποιότητα Κατασκευής
Εξοπλισμός υψηλής αξιοπιστίας με προδιαγραφές που εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών.
Δείτε ενδεικτικά παρακάτω ορισμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής & σχετικό εξοπλισμό:
#
Εξοπλισμός
Περιγραφή
Εικόνα
#
Γραμμή Παραγωγής Ψωμιού & Μπαγκέτας
Πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή για την παραγωγή ψωμιού (Τζιαπάτα, Μπαγκέτα) με περιεκτικότητα σε νερό
50-80% και δυνατότητα να τοποθέτησης των προϊόντων στην λαμαρίνα.
#
Γραμμή Παραγωγής Κριτσινιών & Sticks
Είναι ιδανική για τους περισσότερους τύπους ζύμης, με δυνατότητα παραγωγής κριτσινιών & sticks με ή χωρίς
επικάλυψη (σουσάμι, σπόρων, τυρί κ.α.) καθώς και απόθεσης στους στην λαμαρίνα.
#
Γραμμή Παραγωγής Πίτας & Flat Bread
Σχεδιασμένη για να παράγει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων flat breads, όπως πίτα, βάση πίτσας, Somun, Barbari, Lavash, Laffa. Η παραγωγικότητα ξεκινά από τα 3000 τεμ/ώρα, ανάλογα με την διάμετρο & το σχήμα του προϊόντος.
#
Γραμμή Παραγωγής Φύλλου & Μπακλαβά
Η παραγωγή φύλλου στηρίζεται στην σταδιακή και αυτό-ρυθμιζόμενη λέπτυνση, χωρίς να στρεσάρει την ζύμη. Σαν αποτέλεσμα η αυτόματη γραμμή παράγει φύλλο ανώτερης ποιότητας με γεύση και υφή ίδια με το χειροποίητο.
#
Γραμμή Παραγωγής για Μπουρέκι
Η γραμμή παράγει φύλλο με τη διαδικασία της εξέλασης, χωρίς να στρεσάρει το ζυμάρι, στη συνέχεια του δίνει σχήμα, ομαδοποιεί και λαδώνει τα φύλλα, (πατενταρισμένη διαδικασία), προσθέτει γέμιση και το κόβει στις επιθυμητές διαστάσεις.
#
Μηχανή Παραγωγής Κανταΐφι
#
Συστήματα Spiral
Τα συστήματα Spiral συνεχομένης επεξεργασίας (Κατάψυξη IQF, Κρύωμα, Αφύγρανση) είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προϊόντος ενω έχουν εφαρμογή σε πολλά είδη όπως κρέας, ψάρια, λαχανικά, ζυμάρια κτλ.
#
Φούρνοι Tunnel
Ψήνουν μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όπως ψωμί, πίτσα, πίτες, κριτσίνια, κράκερς κ.α. Προσφέρουν την δυνατότητα 3ων διαφορετικών επιλογών ψησίματος (Άμεσου, Έμμεσου & Υβριδικού).
#
Ζυμωτήρια Βιομηχανικού Τύπου
Δείτε ενδεικτικά παρακάτω ορισμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής & σχετικό εξοπλισμό:
Γραμμή Παραγωγής Ψωμιού & Μπαγκέτας

Πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή για την παραγωγή ψωμιού (Τζιαπάτα, Μπαγκέτα) με περιεκτικότητα σε νερό 50-80% και δυνατότητα να τοποθέτησης των προϊόντων στην λαμαρίνα.
Γραμμή Παραγωγής Κριτσινιών & Sticks

Είναι ιδανική για τους περισσότερους τύπους ζύμης, με δυνατότητα παραγωγής κριτσινιών & sticks με ή χωρίς επικάλυψη (σουσάμι, σπόρων, τυρί κ.α.) καθώς και απόθεσης στους στην λαμαρίνα.
Γραμμή Παραγωγής Πίτας & Flat Bread

Σχεδιασμένη για να παράγει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων flat breads, όπως πίτα, βάση πίτσας, Somun, Barbari, Lavash, Laffa. Η παραγωγικότητα ξεκινά από τα 3000 τεμ/ώρα, ανάλογα με την διάμετρο & το σχήμα του προϊόντος.
Γραμμή Παραγωγής Φύλλου & Μπακλαβά

Η παραγωγή φύλλου στηρίζεται στην σταδιακή και αυτό-ρυθμιζόμενη λέπτυνση, χωρίς να στρεσάρει την ζύμη. Σαν αποτέλεσμα η αυτόματη γραμμή παράγει φύλλο ανώτερης ποιότητας με γεύση και υφή ίδια με το χειροποίητο.
Γραμμή Παραγωγής για Μπουρέκι

Η γραμμή παράγει φύλλο με τη διαδικασία της εξέλασης, χωρίς να στρεσάρει το ζυμάρι, στη συνέχεια του δίνει σχήμα, ομαδοποιεί και λαδώνει τα φύλλα, (πατενταρισμένη διαδικασία), προσθέτει γέμιση και το κόβει στις επιθυμητές διαστάσεις.
Μηχανή Παραγωγής Κανταΐφι

Η ζύμη ανακατεύεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μίξερ έπειτα μεταφέρεται σε δεξαμενή όπου στην συνέχεια ρέει μέσα από μία αντλία και πέφτει στο περιστρεφόμενο και θερμαινόμενο ταψί, ψήνεται και στη τέλος μαζεύεται στον πάγκο συλλογής.
Συστήματα Spiral

Τα συστήματα Spiral συνεχομένης επεξεργασίας (Κατάψυξη IQF, Κρύωμα, Αφύγρανση) είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προϊόντος ενω έχουν εφαρμογή σε πολλά είδη όπως κρέας, ψάρια, λαχανικά, ζυμάρια κτλ.
Φούρνοι Tunnel

Ψήνουν μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όπως ψωμί, πίτσα, πίτες, κριτσίνια, κράκερς κ.α. Προσφέρουν την δυνατότητα 3ων διαφορετικών επιλογών ψησίματος (Άμεσου, Έμμεσου & Υβριδικού).
Ζυμωτήρια Βιομηχανικού Τύπου

Είναι ιδανικό για σκληρά ζυμάρια χαμηλής περιεκτικότητας σε νερό (μέχρι 40%) και τους περισσότερους τύπους ζύμης
(όπως Φύλλο ζύμης, ζύμη πίτσας, ψωμί, σαμπόσα, κρουασάν, μάφιν κτλ.).
OUR PROJECTS
Πρόσφατες δουλείες μας
Δείτε ορισμένες από τις πρόσφατες δουλείες μας